dustra
dustra

15+

Godina rada i iskustva

Kontejneri, reciklaža, konsalting u ekologiji

CORESO d.o.o. je osnovan 2008. godine sa sedištem u Rumi. Od samog početka osnovna delatnost kompanije bili su briga o očuvanju životne sredine kroz sakupljanje, transport i skladištenje opasnog i neopasnog otpada, kao i proizvodnja specijalno dizajnirane opreme za skladištenje i transport neopasnog i opasnog otpada.

 • Poverenje I Dugogodišnja Saradnja
 • Rešavanje Problema Otpada
 • Očuvanje Za Naše Potomstvo

Razlozi za izbor naše kompanije za poslovanje:

Zašto Coreso?

Pogledaj naše usluge
 • Iskustvo i pouzdanost

  Sa više od 15 godina iskustva u oblasti očuvanja životne sredine, naša kompanija CORESO d.o.o. je pouzdan partner u rešavanju problema otpada. Naš tim stručnjaka ima bogato znanje i veštine za efikasno sakupljanje, transport i tretman opasnog i neopasnog otpada, što nam omogućava da pružimo visokokvalitetne usluge našim klijentima.

 • Sveobuhvatne usluge zaštite životne sredine

  Naša kompanija pruža sveobuhvatne usluge zaštite životne sredine, uključujući sakupljanje, transport, skladištenje i tretman otpada, kao i proizvodnju specijalno dizajnirane opreme. Ovo nam omogućava da zadovoljimo različite potrebe i zahteve naših klijenata, pružajući im kompletna rešenja na jednom mestu.

 • Posvećenost očuvanju planete za buduće generacije

  Kao odgovorna kompanija, naš životni cilj je očuvanje planete za buduće generacije. U svakom koraku našeg rada, težimo ka smanjenju negativnog uticaja otpada na životnu sredinu i promociji održivog razvoja. Sa inovativnim pristupom i pametnom tehnologijom, posvećeni smo stvaranju bolje budućnosti za naše potomstvo.

Kako mi radimo

3 Koraka rada

Sakupljanje i transport otpada01

Naš sistem rada počinje sa pažljivim sakupljanjem opasnog i neopasnog otpada na lokacijama naših klijenata. Koristimo specijalno dizajniranu opremu i vozni park kako bismo efikasno prikupili otpad i osigurali njegov bezbedan transport do naših skladišta.

Krajnje zbrinjavanje otpada02

Nakon privremenog skladištenja, otpad se pažljivo i u skladu sa ADR zakonom transoprtuje do mesta krajnjeg zbrinjvanja. Način postupanja sa otpadom zavisi od hijerarhije otpada koje se striktno pridržavamo a sve se obalja u skladu sa regulativama kako bismo minimizovali negativan uticaj na životnu sredinu.

Očuvanje sredine za budućnost03

Naš sistem rada ima za cilj da doprinese očuvanju životne sredine za buduće generacije. Kroz inovativna rešenja, pametnu tehnologiju i stalno unapređenje, nastojimo da postignemo maksimalnu efikasnost u radu i smanjenje negativnog uticaja otpada na okolinu. Naša posvećenost zaštiti prirode vodi nas ka ostvarenju bolje i održive budućnosti za sve.

Naši partneri

Galerija

Nudimo širok asortiman EKO opereme koji se sastoji od kontejnera za opasan i neopasan otpad, mobilnih skladišta opasnih materija, tankvana različitih zapremina i drugo.

Upravljanje Otpadom

Vršimo adekvatno zbrinjavanje opasnog i neopasnog otpada u skladu sa svim zakonskim regulativama o zaštiti životne sredine. 

Konsalting Usluge

Pružamo kosnalting iz oblasti zaštite životne sredine i upravljanja otpadom.